top of page

Webinar: Det "gode" opslag på SoMe

Effektiv og succesfuld kommunikation på sociale medier kræver planlægning og en strategi. Du skal have en plan for, hvor og hvorfor du smider hvad ud, så din virksomhed ikke drukner i mængden.


Bliv klogere på, hvad en SoMe strategi bør indeholde, og hvordan du udarbejder en når vi i samarbejde med Dansk Industri afholder webinar d. 7. januar 2021.Der er ingen vej uden om. Sociale medier er kommet for at blive - og hvis din virksomhed skal have succes, gælder det om at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.


Der er et hav af muligheder på sociale medier for at blive set af potentielle kunder eller pleje nuværende kunder, men for at opnå succes, er det vigtigt at få lagt en klokkeklar strategi - din SoMe strategi.


Så hvor skal du starte, når du skal lave virksomhedens strategi for sociale medier? Og hvordan opnår du optimal værdi for virksomheden på de sociale medier?


Bliv klogere på det strategiske arbejde med sociale medier den 07. januar 2021, hvor vi holder webinar med Dansk Industri.


Udbytte

  • Hvorfor bør man udarbejde en SoMe strategi?

  • Hvad er en SoMe strategi?

  • Hvordan udarbejder man en SoMe strategi? Dataindsamling, forståelse af markedet, digitalt DNA, platforme, målgrupper, kommunikationsform, indholdsproduktion, governance, struktur og arbejdsprocesser, mål og benchmark.

  • Hvem skal deltage i arbejdet? Forankring i organisationen.


Målgruppe

Beslutningstagere inden for det kommercielle område (salg, marketing og strategi) fra både B2B og B2C virksomheder, der er i gang med eller skal i gang med markedsføring via sociale medier.


Tilmeld dig her

https://www.danskindustri.dk/brancher/di-handel/events--netvark/webinarer/some-strategi/ Obs: Du skal være medlem af Dansk Industri for at kunne deltage på webinaret

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page