top of page

Sofie Lindahl-Jessen indtræder i SPASIBA’s Advisory BoardSPASIBA er stolte af, at en så stærk profil som Sofie Lindahl-Jesssen indtræder i vores Advisory Board.

Sofies professionelle karriere har igennem mere end 20 år bragt Sofie fra Triumph International til Fritz Hansen, Saint Tropez og Rosendahl Design Group, og hun har undervejs stået i spidsen for frasalget af Sportmaster.


Sofie har netop den salgs & marketing profil og de kompetencer, som vi har ledt efter i en lang periode. Der er et rigtig fint match mellem SPASIBA og Sofie. Hun skal hjælpe os med at styrke vores vidensniveau og newbizz-aktiviteter således, at vi kan accelerere vores forretning yderligere de næste par år”, udtaler medstifter og partner Nicolaj Sandberg.

Sofies udtaler: ”Jeg glæder mig til at hjælpe SPASIBA videre på deres spændende rejse. Som mangeårig ansvarlig for salg, marketing og e-commerce funktioner ved jeg hvor vigtigt det er, at finde det engagerede og troværdige bureau, som kan hjælpe med den digitale rejse og ikke mindst rådgivning om sociale medier. Dette behov er kun blevet større under Corona krisen og den accelererede digitalisering.


Vi arbejder i et konkurrencepræget krydsfelt mellem fysisk og online handel. Det er derfor vigtigt for os, at holde fingeren på pulsen, så vi kan hjælpe vores kunder på bedst mulig vis med marketing, salg og kundeservice på sociale medier. Vi har altid gjort en dyd ud af at forstå vores kunders forretning, dyrke langvarige relationer og hjælpe dem med at udvikle deres digitale forretning”, understreger medstifter og partner, Jeppe Conrad.


Udfordringerne er mange for den fysiske detailhandel både under og efter Covid19, og vi har blandt andet styrket og hjulpet butikkerne i Rødovre Centrum med at udkomme succesfuldt med Facebook Live Shopping. En succes som vokser eksplosivt og fortsætter i 2021.


Vi har vundet flere internationale priser sammen med Rødovre Centrum, og vores forståelse for detailhandel er ret unik. Vi har blandt andet hjulpet bytorvHORSENS i deres revitalisering af centret, Spejder Sport samt flere danske design brands, som Umage og det fremadstormende modebrand Hvisk, både i Danmark, EU og USA. Yderligere har vi et stærkt samarbejde med Dansk Industri Handel, hvor vi understøtter DI’s medlemmer med viden og forståelse for strategiske muligheder på sociale medier indenfor marketing, salg og kundeservice. Vi oplever en kæmpe interesse for vores foretag og virke, hvorfor det er med stor glæde, at vi nu kan tælle Sofie med i vores Advisory Board”, siger Nicolaj Sandberg.


SPASIBA blev stiftet i 2008 og er Danmarks første social media bureau. Bureauet blev stiftet af Jeppe Conrad Larsen og Nicolaj Sandberg. SPASIBA arbejder med tre kompetenceområder indenfor SoMe; strategi og rådgivning, kampagner og indholdsproduktion. På kundelisten er Rødovre Centrum, bytorvHORSENS, Spejder Sport, Umage, Hvisk, Let’s Eco, Soho & Noho kontorhotel samt Bettebox og Haveselskabet.


For yderligere informationer:

Partner Nicolaj Sandberg: 3040 5070, Nicolaj@spasiba.dk

Partner Jeppe Conrad: 2081 8485, Jeppe@spasiba.dk

Advisory Board: Sofie Lindahl Jessen: 3160 6628, Sofie.lindahljessen@gmail.com


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page