top of page

UMAGE

”Vi sætter stor pris på samarbejdet med BEYOND11. Målet med vores samarbejde er at udbrede kendskabet til vores brand i Europa og skabe vækst i vores webshop, hvilket fra første dag har skabt meget lovende resultater.”

25

Nye markeder

0,79kr

Pris per klik

5

ROAS

5.element_edited.png
5.element_edited.png

UDFORDRINGEN

Formålet med samarbejdet

Udgangspunktet for samarbejdet blev at etablere UMAGE digitalt på det tyske marked. 

 

Efter en succesfuld start i Tyskland, anbefalede BEYOND11  at udvide den danske design- og møbelproducents forretning til hele 10 nye markeder i Europa.

Et kampagne setup med en look-a-like-, og interesse baseret målgruppe, samt et retargeting spor blev udgangspunktet, der skulle indtage de nye markeder.

Kampagnesammensætningen sikrede hurtigt UMAGE tusinde tilføjelser til kurven til en værdi over 4 millioner og en klikpris under 0,80 kr. 

UMAGE havde allerede erfaret at deres produkter typisk havde en længere betænkningstid og dermed kunderejse. Betænkningstiden skulle dog vise sig at være noget længere end først antaget.

Ved at udarbejde et flow på Facebook, tilpasset kunderejsen, fulgte salgene med og sikrede UMAGE deres ønskede ROAS & ROI.

I dag har samarbejdet udviklet sig til at inkludere Meta og Pinterest på 25 markeder.  

Processen der skabte resultater

LØSNINGEN

UMAGE er en dansk design- og møbelproducent, der har fokus på æstetisk, funktionelt og ikke mindst bæredygtigt interiør. Brandet sælger deres interiør gennem retail, men også direkte til kunden gennem egen webshop.
 

Før samarbejdet med BEYOND11, annoncerede UMAGE på Facebook, og havde både prøvet kræfter med det danske samt engelske marked med et andet dansk SoMe bureau. Men UMAGE var ikke tilfredse med resultatet og ønskede hjælp til at udbrede brandet til nye europæiske markeder.
 

Til at hjælpe dem med deres europæiske kampagne eventyr indgik UMAGE et samarbejde med BEYOND11 i maj 2020.

umage.png

Annonce med ROAS på 15

KAMPAGNE

bottom of page