top of page
img-epic-battles3.jpg

Gel Blaster

Skød sommeren 2023 i gang!

Gel Blaster indgik et samarbejde med BEYOND11 i maj 2023, og blot 4 måneder senere og med 30 creator samarbejder på TikTok, havde brandet ramt 21 millioner visninger i Danmark.

+21 mio.

Afspilninger

30

Influencer samarbejder

600%

Målgruppedækning

UDFORDRINGEN

Gel Blaster er den orginale blaster fra USA og deres drivkraft er at bringe ungdommen tilbage ud i det fri, for at nyde en aktiv livsstil fyldt med sjov og leg. Deres motto er enkelt: "GO PLAY."

 

Samarbejdet med BEYOND11 opstod fra Gel Blasters ønske om at etablere sig på det danske marked og skabe en stærk brandawareness, især blandt den yngre målgruppe. Fokus lå på de unge, og hvad kunne være mere ideelt end at bruge TikTok som platform til at sprede Gel Blasters budskab?

 

Så var spørgsmålet blot: Hvordan kunne vi gøre Gel Blaster til den ultimative udendørsaktivitet, der ville skyde sommeren 2023 i gang?

LØSNINGEN

Beyond11 udvalgte content creators, der passede perfekt til Gel Blasters brandidentitet.

 

På TikTok er originalitet og autenticitet nøgleordene, så alle content creators fik passende friheden til at producere indhold der matchede deres individuelle stil og udtryk.

For Gel Blaster handlede det om at præsentere deres produkter på den sjoveste og mest kreative måde, krydret med en god portion action. Det var opskriften på den perfekte "blaster-cocktail!"

 

Ud over de stærke creatorsamarbejder, fokuserede vi også på at skabe eget indhold, hvor vi kunne kommunikere brand budskaber. Her lagde vi særlig vægt på at identificere de rette trends og relevante lyde, der ville gøre Gel Blasters videoer både underholdende og værdiskabende.

Hvad sker der når man slipper 4 creators løs i Bilka efter lukketid i mørke?

 Ja, så får man skabt den sjoveste og fedeste TikTok kampagne til dato!o.

 

Ved at kombinere creator-indhold, eget produceret indhold og udviklingen af nye koncepter og kampagner, formåede vi at nå målgruppen måned efter måned. Dette resulterede i en imponerende debut på det danske marked og en tilstedeværelse på TikTOk der var uundgåelig i målgruppen.

5.element_edited.png

RESULTATERNE

1665950298827.jpg

...taler for sig selv.

Gel Blaster formåede for alvor at skyde sommeren 2023 i gang. På kun 4 måneder blev det til 21 millioner danske visninger på TikTok og 30 succesfulde creator samarbejder med kreative sjæle på tværs af platformen.

Ole Martini, CMO hos Intersource udtaler:

"We have surrendered ourselves to TikTok. The results speak for itself:

⭐️ Videos with hundreds of thousands and even millions of views 👊🏻
⭐️ A CPM, that even our controller likes 💥
⭐️ Conversion rates we could only dream of earlier 💸"

 

7d37d0_cda04945f7f34ae6896b885fec248c3e~mv2.gif
bottom of page