top of page
Gadefest 21-056.png

FAXE KONDI
BOOSTER

Tallene taler deres eget tydelige sprog

BEYOND11 tog Faxe Kondi Booster på TikTok ved årsskiftet. Strategien definerede en ny måde at arbejde med TikTok på, som har skabt stor succes der peger ind i fremtiden og ind i helt nye muligheder 

Energidrik forventes at fortsætte sin vækst og udbredelse i drikkevaremarkedet. Og kampen om at vinde forbrugerne på energidrik er kun blevet vigtigere.

+17 mio.

Afspilninger

100

Influencer samarbejder

Udsolgt

Produkt variant

5.element_edited.png

NY STRATEGI PÅ TIKTOK

Benjamin Kabongo, Brand Manager hos Royal Unibrew, udtaler: ”Vi har meget ambitiøse mål med Booster generelt, og da TikTok fik danskernes opmærksomhed, var det oplagt, at vi skulle på TikTok. Vores bureau, BEYOND11, har hjulpet os med at definere en strategi, som skal sikre troværdighed hos vores målgruppe og brugerne. Vi har således valgt at fokusere vores indsats på Creator-samarbejder med kreative personer på TikTok som omdrejningspunkt, fremfor selv at prøve at producere indholdet.   
Det betyder også, at vi ikke fokuserer på vores egen TikTok profil (som primært bare består af reposts). Vores brand lever gennem vores troværdige og dygtige Creators på deres profiler. Omdrejningspunkt er kreativitet, autencitet og reach, ikke antallet af følgere.” 

BEYOND11 har hjulpet os med at definere nogle klare rammer omkring indhold som sikrer, at hver Booster variant bliver kommunikeret forskelligt, samt udvælgelseskriterier som sikrer, at vi arbejder med de rigtige Creators på de enkelte varianter. F.eks. er kriterierne for at udvælge en TikTok creator til Booster Sort Energi, meget forskellige fra en af Boosters frugtvarianter.  

 

Vi har valgt at outsource det daglige arbejde til vores bureau BEYOND11, som hele tiden har fingeren på pulsen, er eksperter på området og kan identificere og række ud til nye Creators. Jeg synes derudover, at frihed under ansvar er meget vigtigt, hvorfor vi på Booster giver Beyond11 fuldstændig frie tøjler til at gøre det rigtige på TikTok, og hvem ved om der ikke skal ske endnu mere i fremtiden.  

5.element_edited.png

RESULTATERNE

1535196571162.jpg

...taler for sig selv.

Benjamin Kabongo, Brand Manager hos Royal Unibrew, udtaler: De sidste 8 måneder har vi fået omkring +17 mio. danske visninger på TikTok, og vi kan virkelig mærke en øget interesse. Vi bliver dagligt kontaktet af Booster fans, som ønsker, at bidrage til vores brand, fordi de har set vores kreative indhold. 
Resultaterne på TikTok taler for sig selv - vores Booster fans, forbrugere og målgruppe føler, at vi er i øjenhøjde med dem.  

I sommer lancerede vi en ny variant Booster Twisted Ice, som BEYOND11 udviklede et TikTok filter til - det første kommercielle TikTok filter i Danmark - hvilket skabte helt sindssyg god engagement. Filtret blev prøvet +66.000 gange i løbet af en måned og fik 2,6 mio. visninger med et meget lille marketingbudget. Vi måtte melde udsolgt af Booster Twisted Ice i butikkerne, fordi der var skabt en hype om produktet, som stadig i dag ser ud til at gøre det rigtig godt.  

booster-pic.png
bottom of page